Blijven leren

Gepubliceerd op 3 oktober 2020 om 17:06

Normaal ga ik altijd een aantal keer per jaar op training om mijn technieken te verbeteren. Helaas heb ik dat dit jaar nog niet gedaan omdat er vele trainingen zijn uitvallen. Daarom ben ik afgelopen week gestart met een studie gedurende 11 weken over de Anatomie en Pathologie van de natuurlijke nagels. Een examen zal daarna in Januari volgen met hopelijk een nieuw diploma voor aan de muur!

 

Om mijn behandelingen te verbeteren ga ik ontzettend veel leren over de natuurlijke nagel. Vooral om problemen om en nabij de nagelplaat te voorkomen en te herkennen. Wanneer ik problemen zelf kan verhelpen en wanneer ik iemand moet doorsturen naar bijvoorbeeld een huisarts.  Ook het kiezen van de beste producten voor jou nagelplaten om ze zo goed mogelijk in conditie te houden.

 

Dus heb je de komende tijd een behandeling dan kan het zo maar zijn dat ik iets op merk en hier een foto van wil maken om feedback te vragen aan mijn docenten natuurlijk vraag ik daarbij om je toestemming. :) 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.