Behandelingen

Gellak

Gellak is een nagellak in gel kwaliteit. Hierdoor blijft het 2-3 weken goed zitten. Het is ook geschikt voor de teennagels erg handig voor bijvoorbeeld de vakantie!

 

Nailart (inspiratie vindt je op onze pinterest pagina) 
Nailart Level 1

Een leuke glitter, folie, steentjes, stempels of een makkelijke nailart zoals een streepje of stipjes.
Nailart Level 2

Glitter Inlay, waterdecal, simpele handgetekende art zoals marmer, panterprint. 

Nailart Level 3

Mandala, French Inlay, Ombre, etc..

 

Verstevigen Biab
Heb je net wat meer stevigheid nodig of heb je oneffen nagelplaten? Dat kunnen we oplossen met Biab. Biab is een verstevigend laagje wat onder de gellak geplaatst wordt. 

 

Acrylgel/Polygel

Acrygel is een revolutionair nieuw systeem op gebied van traditionele kunstnagel technieken. De Acrygel is een "dikke" gel, een soort boetseerklei die bewerkt wordt met een penseel en vloeistof. Hiermee kunnen we nagels verlengen en verstevigen.


Manicure

Een manicure bestaat uit: het vijlen van de nagels in de gewenste vorm, terugduwen van de nagelriemen, nagelriemen behandelen met de combi-manicure techniek die bestaat uit omhoog zetten van nagelriemen met een Elektrische vijl waarna de overtollig huid wordt weggeknipt met een tang. Eventueel lakken of polijsten van de nagels. Afsluiting met een handcréme, massage en nagelriemolie. De manicure behandeling is uit te breidden met een paraffine behandeling die de handen extra hydrateren en zacht maken. 

 

Wenkbrauwen

Laat je wenkbrauwen shapen (met pincet en/of wax) en verven in de gewenste kleur. Het is ook mogelijk te verven met Henna, Henna blijft ongeveer 2 weken op de huid en 6 weken in de haren zitten.

 

Wimpers

Heb je lichte wimpers van jezelf? Laat ze dan mooi zwart verven! 


Tandkristal

Shinen met een echt Swarovski kristal op je tanden? Yes!! Vanaf 9 augustus 2023 beschikbaar bij ons