Behandelingen

 

Gellak

Gellak is een nagellak in gel kwaliteit. Hierdoor blijft het 2-3 weken goed zitten. Het is ook geschikt voor de teennagels erg handig voor bijvoorbeeld de vakantie!

 

Verstevigen met Structure Gel
Heb je net wat meer stevigheid nodig of heb je oneffen nagelplaten? Dat kunnen we oplossen met Structure Gel. Structure Gel is een verstevigend laagje wat onder de gellak geplaatst wordt.

 

Polygel

Polygel is een revolutionair nieuw systeem op gebied van traditionele kunstnagel technieken. De Polygel is een "dikke" gel, een soort boetseerklei die bewerkt wordt met een penseel en vloeistof. Hiermee kunnen we nagels verlengen en verstevigen.


Manicure

Een manicure bestaat uit; handen reinigen, scrubben, masker, handmassage, paraffine bad, polijsten of lakken met gellak of nagellak.

 

IBX

IBX is een tweedelig systeem dat dient om de beschadigde nagels te herstellen en natuurlijke nagels steviger te maken.
De eerste 3 weken vindt er elke week een behandeling plaats, daarna wordt de behandeling geleidelijk afgebouwd om onderhouden te worden.

 

Wenkbrauwen

Laat je wenkbrauwen shapen (met pincet en/of wax) en verven in de gewenste kleur. Het is ook mogelijk te verven met Henna, Henna blijft ongeveer 2 weken op de huid, en 6 weken in de haren zitten.

 

Wimpers

Heb je lichte wimpers van jezelf? Laat ze dan mooi zwart verven! Wil je ze mooi gekruld? Kies dan voor een Wimperlift. Met Wimperlift worden jou wimpers op een natuurlijke manier gekruld. 


Gezichtsbehandelingen

Wil jij af van die vervelende donshaartjes in je gezicht? En wil je je huid een boost geven? Ga dan voor de Dermaplaning behandeling! Met een speciaal ontworpen chirurgisch mesje worden al je donsharen en dode huidcellen van het gelaat verwijderd. Dit zorgt voor een zachte, stralende en frisse huid! 

Ook kun je bij ons terecht voor een standaard gezichtsbehandeling of anti-aging behandeling. 


Body Former

Wil jij centimeters verliezen of van je cellulite af? Kom dan eens langs voor een kennismakingsbehandeling. Met de body Former kunnen wij verschillende delen van het lichaam behandelen, denk aan; buik, billen en bovenarmen.