Behandelingen

Gellak

Gellak is een nagellak in gel kwaliteit. Hierdoor blijft het 2-3 weken goed zitten. Het is ook geschikt voor de teennagels erg handig voor bijvoorbeeld de vakantie!

 

Nailart
Nailart Level 1

Een leuke glitter, folie, steentjes, stempels of een makkelijke nailart zoals een streepje of stipjes.
Nailart Level 2

Glitter Inlay, waterdecal, simpele handgetekende art zoals marmer, panterprint. 

Nailart Level 3

Mandala, French Inlay, Ombre, etc..

 

Verstevigen met Structure Gel
Heb je net wat meer stevigheid nodig of heb je oneffen nagelplaten? Dat kunnen we oplossen met Structure Gel. Structure Gel is een verstevigend laagje wat onder de gellak geplaatst wordt. Er is een mogelijkheid om de nagel een paar millimeter te verlengen met tips. 

 

Polygel

Polygel is een revolutionair nieuw systeem op gebied van traditionele kunstnagel technieken. De Polygel is een "dikke" gel, een soort boetseerklei die bewerkt wordt met een penseel en vloeistof. Hiermee kunnen we nagels verlengen en verstevigen.


Manicure

Een manicure bestaat uit: het vijlen van de nagels in de gewenste vorm, terugduwen van de nagelriemen, nagelriemen behandelen met de combi-manicure techniek die bestaat uit omhoog zetten van nagelriemen met een Elektrische vijl waarna de overtollig huid wordt weggeknipt met een tang. Eventueel lakken of polijsten van de nagels. Afsluiting met een handcréme, massage en nagelriemolie. De manicure behandeling is uit te breidden met een paraffine behandeling die de handen extra hydrateren en zacht maken. 


IBX

IBX is een tweedelig systeem dat dient om de beschadigde nagels te herstellen en natuurlijke nagels steviger te maken.
De eerste 3 weken vindt er elke week een behandeling plaats, daarna wordt de behandeling geleidelijk afgebouwd om onderhouden te worden.

 

Voetreflexmassage

Het wordt speciaal aanbevolen bij o.a. spanningen van de nek, schouders en rug, bij hoofdpijn, depressies, maagklachten, slaapproblemen, stress, puberteit en bij klachten betreffende de spijsvertering en menstruatie.

Het is voor iedereen goed, voor volwassenen, kinderen en baby’s. En ook als er geen klachten zijn is een voetreflexmassage heerlijk, want het geeft een diepe ontspanning. De behandelingen voetreflexologie en ontspanningsmassage worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

 

Ontspanningsmassage
Een heerlijke ontspanningsmassage waarbij ik je rug, schouders, nek, hoofd en benen kan masseren.

  • Vermindert stress
  • Verbetert je immuunsysteem en activeert je zelfhelend vermogen
  • Stimuleert het geluksgevoel (endorfines komen vrij)
  • Stimuleert de doorbloeding waardoor organen, spieren, huid en botten meer voedingsstoffen krijgen
  • Afvalstoffen worden sneller uit je lichaam verwijderd
  • Laat je weer helemaal tot jezelf komen

 

Wenkbrauwen

Laat je wenkbrauwen shapen (met pincet en/of wax) en verven in de gewenste kleur. Het is ook mogelijk te verven met Henna, Henna blijft ongeveer 2 weken op de huid en 6 weken in de haren zitten.

 

Wimpers

Heb je lichte wimpers van jezelf? Laat ze dan mooi zwart verven! Wil je ze mooi gekruld? Kies dan voor een Wimperlift behandeling. Met Wimperlift worden jou wimpers op een natuurlijke manier gekruld en dit is zichtbaar tot 6 weken. 


Gezichtsbehandelingen

Wil jij af van die vervelende donshaartjes in je gezicht? En wil je je huid een boost geven? Ga dan voor de Dermaplaning behandeling! Met een speciaal ontworpen chirurgisch mesje worden al je donsharen en dode huidcellen van het gelaat verwijderd. Dit zorgt voor een zachte, stralende en frisse huid! 

Ook kun je bij ons terecht voor een standaard gezichtsbehandeling of anti-aging behandeling. .