Kaarsen & Waxmelts

Gepubliceerd op 1 februari 2021 om 19:16

Helaas krijgt een groot deel van de beauty branche dit keer geen vergoeding en daar hoor ik ook bij. Dit betekent voor mij dat het spaarpotje leeg begint te raken. Om op zoek te gaan naar iets van inkomsten ben ik een nieuw bedrijf begonnen. Sinds kort maak ik leuke geurkaarsen en waxmelts (zie foto).

Vanaf vanavond 19:30 uur is het mogelijk om de kaarsen en waxmelts te bestellen via www.poshnailsfraneker.nl! Daarmee help je mij om de rekeningen en huur van de salon te betalen. Er zijn maar een paar beschikbaar omdat ik eerst wil kijken of er animo voor is, dus wees er op tijd bij! Ben je net te laat? Stuur dan even een berichtje dan zorg ik er alsnog voor dat je iets kunt bestellen! 

Dinsdag bezorg ik in de omgeving Franeker/Sexbierum je bestelling gratis bij je thuis. Woon je buiten Franeker dan bezorgen wij tot 10 km voor €5,00 en gratis bij een bestelling vanaf €25,00. Buiten 10 km worden verzendkosten van PostNL berekend a €6,95. Afhalen in Sexbierum of Franeker is ook mogelijk, neem dan na je bestelling even contact op om een afspraak te maken. 

Ik hoop je snel weer te zien! 


«