Nagelriemolie

Gepubliceerd op 2 april 2024 om 09:24

 

Nagelriemolie is een essentieel product voor de algehele gezondheid van je nagels en nagelriemen. Het regelmatig gebruik van nagelriemolie kan helpen om de nagelriemen gehydrateerd te houden, waardoor ze zacht en soepel blijven. Dit kan op zijn beurt helpen om gescheurde nagelriemen te voorkomen en de groei van gezonde nagels te bevorderen. Bovendien kan nagelriemolie ook helpen om de nagelriemen te verzachten, waardoor het gemakkelijker wordt om ze terug te duwen en door ons op de juiste manier gemanicuurd te worden.

Naast het hydrateren van de nagelriemen, kan nagelriemolie ook bijdragen aan het voorkomen van infecties en ontstekingen rond de nagels. Door regelmatig nagelriemolie aan te brengen, kun je de algehele gezondheid van je nagels verbeteren en ervoor zorgen dat ze er verzorgd en sterk uitzien. Kortom, het gebruik van nagelriemolie is een eenvoudige maar effectieve manier om je nagels en nagelriemen in topconditie te houden.

Wij maken in onze salon gebruik van de Dadi Oil. Dit is een verzorgende nagelolie die gemaakt is om stevigheid, flexibiliteit en glans aan je natuurlijke nagel en nagelriem te geven. Het is niet vet en wordt snel opgenomen. Avocado, Olijf en Jojoba olie werken samen om te hydrateren, verzachten en te beschermen. Er is een natuurlijke vitamine E toegevoegd, een krachtig anti-oxident.

 

Bij ons is de olie te koop. Wil je deze aanschaffen? Stuur ons even een berichtje!

  • 3,75ml     €6,90 
  • 14,3 ml    €19,90
  • 72 ml      €49,50